Over ons

Ibrahim Nieuwegein

Ibrahim Nieuwegein is een snelgroeiend familiebedrijf dat sinds 1998 bestaat met oog voor kwaliteit en snelle services. Wij zijn al jarenlang volop actief op het gebied van groenten, fruit, vlees, kip en meer.

Ibrahim Groente Groothandel B.V.
Ibrahim Groente Groothandel B.V. staat bekend om zijn hoge kwaliteit van producten en services. Zo importeren wij voornamelijk groenten en fruit uit Spanje en Marokko. Wij hebben al jarenlang vrijwel dagelijks contact met onze leveranciers in binnen- en buitenland, waardoor we een hoge kwaliteit aan handel kunnen garanderen. Als producten bij ons geleverd worden, nemen wij de tijd om de kwaliteit te controleren. Hierdoor weten wij wat we verkopen. Wij bieden een snelle service aan geheel aan u wensen gedacht.

Ibrahim Vleescentrum B.V.
Onze vleesproducten worden door professioneel erkende (halal)slachterijen geslacht onder streng toeziend oog van de N.V.W.A (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit).

Op al onze vlees en kip producten hebben wij volledig goed gekeurde halal certificaten. Wij werken strikt volgens de HACCP normen en wij hebben een eigen EG-erkenningsnummer; 207655.

In samenwerking met een aantal grote slachterijen zijn wij in staat om de kwaliteit en kwantiteit van ons dagelijkse, vers uitgesneden producten te waarborgen. Naast het leveren van kip leveren wij een compleet vlees assortiment bestaand uit; Lams-, kalfs-, rund-, stieren en geitenvlees, vers gesneden of diepgevroren.

Ibrahim Nieuwegein is uitgegroeid tot vaste leverancier van vele klanten. Wij leveren een compleet assortiment aan o.a. groothandelaren, retailers, horeca, cateraars, instellingen en meer.

+ Receive news & updates via Whatsapp

Receive news & updates via Whatsapp