Over ons

Ibrahim Vleesgroothandel BV en Ibrahim AGF BV

Ibrahim Vleesgroothandel BV en Ibrahim AGF BV is een snelgroeiende familiebedrijf dat sinds 1998 bestaat en volop actief is op gebied van groente fruit en vleesproducten. Wij kopen al onze AGF producten zelf in op de veilingen door heel Nederland en Belgie.

Onze vleesproducten worden door goed erkende slachterijen geslacht door streng toeziend oog van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit)

Op al onze producten hebben wij volledige goed gekeurde halal certificaten. De instaties controlleren er op dat alles volgens onze halal normen worden geslacht.

In samenwerking met een aantal grote slachterijen zijn wij in staat om de kwaliteit en kwantiteit van ons dagelijkse, vers uitgesneden producten te waarborgen. Naast het leveren van kip, levert Ibrahim Vleesgroothandel BV ook een compleet assortiment van andere vleesproducten, waaronder rundvlees, kalfsvlees,geitenvlees, lamsvlees en een grote diversiteit aan vlug- klaar vleesproducten.

Ibrahim Vleescentrum BV- AGF is uitgegroeid tot de vaste leverancier van vele slagerijen, supermarkten, cateraars, horeca’ s en particulieren. Wij zijn een sterke en betrouwbare partner voor u als het gaat om: